rólunk

Rólunk

Írjon nekünk!

  Cégünk fő profilja a szerszám tervezés és szerszámgyártás

  Ezen belül is hidegalakító szerszámok és az ehhez szorosan kapcsolódó ellenőrző-és hegesztőkészülékek tervezése és gyártása. Az általunk készített szerszámokkal gyártott alkatrészek az autóiparban és az elektronikai iparban kerülnek felhasználásra. A vevői igények megfelelő ismerete és azzal történő folyamatos fejlődés, a precizitás és a hatékonyság annak a kulcsa, hogy vállalatunk immáron 20 éve sikeresen szolgálja ki Megrendelőit szerszámokkal és alkatrészekkel.

  Megrendelőink között tudhatunk olyan kiemelt és nagy múltú partnereket, mint az AUDI. Megrendelőink elvárják tőlünk a nagyfokú rugalmasságot, a lehető legrövidebb határidejű kivitelezést, valamint az egyre növekvő minőségi elvárásoknak való maximális megfelelést.

  A magas fokú teljesítés biztosítása legfőbb elvárásunk magunkkal szemben is, amelynek eléréséhez a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel, valamint a korszerű gyártástechnológiát ötvözzük a tapasztalt munkaerő alkalmazásával.

  Folyamatos beruházásokkal és fejlesztéssel igyekszünk a megmunkálási pontosságot növelni, még rövidebb átfutási időket biztosítani, és kapacitásainkat bővíteni. Színvonalas termelőeszközökkel történő minőségi termékek gyártásával hosszútávon kívánunk vevőinknek megfelelni, a szakma kihívásain felülkerekedni és dolgozóink megélhetését biztosítani.

  Az egyre növekvő megrendelői igények és a bővülő termékportfóliónk megkövetelik, hogy a lehető leghatékonyabban végezzük mind a termelési, mind a vállalatirányítási feladatainkat. Ezt a hatékonyságot nem csak telephelyeink rendszeres bővítése és alkalmazottaink növekvő száma, de a partnereinktől kapott megtisztelő elismeréseink is bizonyítják.

  Célunk, hogy eddigi tapasztalatainkat felhasználva haladjunk a megkezdett úton és továbbra is meghatározó partnerei lehessünk megrendelőinknek.

  Ügyfeleink