Minőség- és környezeti politikánk

Rólunk

Írjon nekünk!

  Ez az előírás tartalmazza a „GNSZ Tervező” Kft. vezetőségének a minőséggel és a környezettel kapcsolatos elkötelezettségét és alapelveit.

  Társaságunk célja, hogy minden partnerünk részére magas minőségű szerszámokat és alkatrészeket gyártsunk, és megbízható szolgáltatást nyújtsunk a tevékenységeink során. Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink minőségére és környezetünk védelmére.

  A GNSZ KFT. VEZETŐSÉGE ELKÖTELEZI MAGÁT...

  ... a minőségi és környezetvédelmi követelmények teljesítése és irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése iránt. 
  A környezettel kapcsolatos elkötelezettségünk kiterjed a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások és egyéb követelmények teljesítésére, valamint a környezetterhelés csökkentésére.

  Célunk elérése érdekében az alábbiakat valósítjuk meg:

  • Folyamatosan növeljük vevőink megelégedettségét. A vevők megnyerésének és megtartásának legfőbb eszköze az általunk gyártott termékek egyenletes, a vevők igénye szerinti minősége. Mindig készek vagyunk a vevők igényeinek a legmagasabb szintű kielégítésére. A különböző fejlesztések során konstruktívan együttműködünk vevőinkkel és maximálisan figyelembe vesszük igényeiket és javaslataikat.

  • Arra törekszünk, hogy fokozzuk versenyképességünket és hatékonyságunkat a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően, továbbá hogy a GNSZ Kft. név továbbra is garanciát jelentsen megbízható és magas színvonalú termék tekintetében.

  • Munkatársainknak igényes és kultúrált munkakörnyezetet biztosítunk. A társaság minden dolgozója irányítási rendszerünk, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése során végzett tevékenységeivel járul hozzá a cég folyamatos fejlődéséhez, a versenyképesség növeléséhez. Elősegítjük dolgozóink környezettudatának erősítését.

  • A beszállított anyagok, termékek folyamatos minőségjavítása, a környezetterhelés csökkentése érdekében állandó kapcsolatot tartunk fenn szállítóinkkal. Szállítóinktól és alvállalkozóinktól elvárjuk a környezetvédelmi követelmények betartását.

  • Tevékenységünk során felelősséggel viszonyulunk a társadalmi környezethez. Előírt társadalmi kötelezettségeinken felül támogatjuk a helyi önkormányzatot, sport rendezvényeket és az egészségügyi létesítményeket.

  • Környezetvédelemmel kapcsolatos céljaink a következő területekre irányulnak:

   • természeti erőforrások és energiahordozók felhasználása csökkentése
   • veszélyes anyagok felhasználásának csökkentése technológiáinkban
   • veszélyes hulladékok gyűjtéséhez korszerű eszközöket alkalmazunk
   • egyéb hulladékokat szelektíven gyűjtjük


  Készítette: Vers Mónika, Minőség és környezetirányítási vezető
  Átvizsgálta: Husvéth Ákos, Tervezőiroda vezető
  Jóváhagyta: Gergely Gyula, Ügyvezető

  Ügyfeleink: