víziónk & missziónk

Rólunk

Írjon nekünk!

  Minőség

  "Magas minőségű szerszámok gyártása a környezet védelme mellett."

  Társaságunk célja, hogy minden partnerünk részére magas minőségű szerszámokat és alkatrészeket gyártsunk, és megbízható szolgáltatást nyújtsunk a tevékenységeink során. Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink minőségére és környezetünk védelmére.

  Vevői elégedettség

  "Célunk, hogy folyamatosan növeljük vevőink elégedettségét."

  Folyamatosan növeljük vevőink megelégedettségét. A vevők megnyerésének és megtartásának legfőbb eszköze az általunk gyártott termékek egyenletes, a vevők igénye szerinti minősége. Mindig készek vagyunk a vevők igényeinek a legmagasabb szintű kielégítésére. A különböző fejlesztések során konstruktívan együttműködünk vevőinkkel és maximálisan figyelembe vesszük igényeiket és javaslataikat.

  Arra törekszünk, hogy fokozzuk versenyképességünket és hatékonyságunkat a tulajdonosi elvárásoknak
  megfelelően, továbbá hogy a GNSZ Kft. név továbbra is garanciát jelentsen megbízható és magas színvonalú termék tekintetében.

  Munkatársaink

  "Munkatársaink megbecsülése és környezettudatosságuk növelése."

  Munkatársainknak igényes és kultúrált munkakörnyezetet biztosítunk. A társaság minden dolgozója irányítási rendszerünk, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése során végzett tevékenységeivel járul hozzá a cég folyamatos fejlődéséhez, a versenyképesség növeléséhez. Elősegítjük dolgozóink környezettudatának erősítését.

  Környezetvédelem

  "Beszállítóinktól is elvárjuk a környezetvédelmi követelmények betartását!"

  A beszállított anyagok, termékek folyamatos minőségjavítása, a környezetterhelés csökkentése érdekében állandó kapcsolatot tartunk fenn szállítóinkkal. Szállítóinktól és alvállalkozóinktól elvárjuk a környezetvédelmi követelmények betartásátTevékenységünk során felelősséggel viszonyulunk a társadalmi környezethez. Előírt társadalmi kötelezettségeinken felül támogatjuk a helyi önkormányzatot, sport rendezvényeket és az egészségügyi létesítményeket. 
  Környezetvédelemmel kapcsolatos céljaink a következő területekre irányulnak: