szolgáltatások

Hidegalakító szerszámok
tervezése és gyártása

Cégünk saját tervezéssel és szimulációval, hatékony termelésirányítási rendszerrel, saját anyagkészlettel, korszerű megmunkáló gépekkel, 90 fős szakértő csapatával  vállalja hidegalakító szerszámok tervezését és gyártását. A próbaprés, a minősítés és a szállítást szinté része szolgáltatásunknak. Ha teljeskörű megoldást keres hidegalakító szerszámok gyártására, várjuk megkeresését.

Fröccsöntő szerszámok
tervezése és gyártása

Vállaljuk fröccsöntő szerszámok tervezését és gyártását is, amely alkalmas. A munkafolyamatok során figyelembe vesszük a használni kívánt műanyag típusát és jellemzőit, a szerszám tervezett használati idejét, valamint a szerszámmal előállításra kerülő alkatrészek mennyiségét is. Tervezőink Önnel egyeztetve, tanácsadással egybekötve tervezik meg a fröccsöntő szerszámot.

Automatizált
gyártó cella

Automatizált gyártó celláinkban szerszámok aktív elemeinek gyártását, befejező/simító műveletek elvégzését és elektródák forgácsolását nullpont rendszerrel vállaljuk. Mikron pontosságú gyártás, marás és tömbszikraforgácsolás, 5 paletta erejéig előre programozott automatizált gyártás Robottal ellátott zárt gyártócella, HSC géppel marás 62 HRC-ig.

Lézervágás

Vállalunk: síklemez-, és terítékvágást, vastaglemez vágást, formázott lemezek szimultán 5 tengelyes lézervágása felrakóhegesztést, szimultán akár 5 tengelyben is. Megmunkálási tartomány: 2000x1500x650 mm, 2D sík illetve 3D megmunkálás. Megmunkálható alapanyagok: alumínium (4 mm-ig), rozsdamentes acél (4 mm-ig), acél (8 mm-ig) és bevonatos lemezeket.


 

Lézerhegesztés

A lézeres hegesztés manapság már általános technikának számít számos ipari területen, amelyek pontosságot és magas termelési hatékonyságot igényelnek. A lézeres hegesztés folyamata egyéb anyagok hozzáadása nélkül zajlik, így a lézeres hegesztés gyorsaságával, vékony varrataival, szilárdságával kiemelkedő minőséget biztosít és hatékonyságában messze megelőzi a hagyományos hegesztési eljárásokat.Megvalósíthatósági tanulmányok & Bérmérés

Cégünk 3200×2000 mm méretig vállal bérmérést. Ha nincsen az alkatrészről dokumentáció a bérmérés szolgáltatásunk segítségével elkészítjük az alkatrész tervrajzát vagy a kész termék ellenőrzését visszamérjük, így biztosítva a megfelelő minőséget.  A fenti méretben vállaljuk bármilyen típusú alkatrész mérését illetve már meglévő méretezett termékrajzok megvalósíthatósági vizsgálatának elkészítését.FOLYAMATAINK

Projekt management

Megrendelőinkkel történő napi kapcsolattartást, és az egyes projektek megrendeléstől átadásig történő nyomon követését, valamint koordinálását képzett és több nyelven beszélő projektvezető csaptunk látja el.

Szerszám tervezés

Cégünknél jelenleg 10 főállású szerszámtervező mérnök dolgozik. A szerszámok tervezését korszerű CAD/CAM szoftverekkel (NX8.5 és AUTOCAD) végezzük. 

Beszerzés

Beszerzésünk biztosítja a vevői igényeknek történő minél precízebb megfelelés, és az elvárt lehető legrövidebb átfutási idők elérése érdekében a saját konszignációs anyagkészletet.

Szerszám készítés

Jelenleg 14 fő szerszámkészítőt foglalkoztatunk 2 műszakban, akiknek szintén rendelkezésükre áll minden olyan eszköz, amely a jó minőségű és precíz szerszámok szereléséhez szükséges. 

Szerszám összeállítás

Az általunk megtervezett és legyártott szerszámelemekből tapasztalt és szakképzett szerszámkészítőink szerelik össze a gyártóeszközöket.

Szerszámpróba

Az általunk elkészített szerszámok első próbájának elvégzésére, valamint a szerszámátadásig szükséges optimalizálások során elvégzett szerszámpróbákra a saját 500 tonnás excenter présgépünkön van lehetőség.

Minőségbiztosítás

A szerszámokból kiesett termékek minősítését saját WENZEL típusú 3D CMM mérőgépünkön tudjuk elvégezni. Munkánkat segíti továbbá egy NIKON típusú 3D lézerszkenner és egy profil projektor.

HLTO támogatás

Termékeink szállítását 6 tonna súlyig képesek vagyunk saját teherautónkkal elvégezni.